Тереза Мей назвала Telegram «середовищем для злочинців і терористів» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тереза Мей назвала Telegram «середовищем для злочинців і терористів»

Фондовий ринок
987
Прем’єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей закликає інвесторів вжити заходів для боротьби з екстремізмом в месенджерах і соцмережах. За словами Мей, багато платформ стають майданчиком для спілкування терористів, педофілів та інших небезпечних злочинців. Для прикладу британський лідер навела месенджер Telegram.
Уряд Великобританії опублікував попередній текст виступу прем’єр-міністра Терези Мей на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Головною темою промови британського політика стане проблема екстремістського контенту в соціальних мережах.
За словами Мей, вступити в боротьбу повинні інвестори ІТ-компаній, на чиїх ресурсах поширюється заборонений контент. Це стосується як великих корпорацій, так і дрібних компаній, таких як месенджер Telegram.
«Дрібні платформи швидко стають середовищем для злочинців і терористів. Ми це бачили на прикладі Telegram. Ці майданчики потрібно закликати до співпраці. Тому що жодна компанія не захоче, щоб її сайт або додаток стали улюбленим ресурсом терористів і педофілів», – сказано в промові Терези Мей.
Нещодавно акціонери Facebook і Twitter розкритикували керівництво обох соцмереж за те, що вони так і не вдалися до суворіших заходів у боротьбі з небажаним контентом. Мей вважає, що інвесторам варто натиснути на компанії ще сильніше: «Компанії не повинні стояти осторонь, поки на їхніх платформах процвітають торгівля людьми та жорстоке поводження з дітьми».
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас