Volvo розпочне продаж електровантажівок в 2019 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo розпочне продаж електровантажівок в 2019 році

Технології&Авто
927
Шведська компанія поповнила список автовиробників, що планують випуск повністю електричної вантажівки. У компанії розповіли, що її електровантажівка буде готова вже в цьому році, а в продаж надійде в наступному, передає Electrek.
Президент Volvo Trucks Клес Нільсон розповів, що виробництво електромобілів включено в довгострокові плани компанії. Нільсон каже, що Volvo вірить в повну електрифікацію міського трафіку, і електровантажівка — тільки початок її планів.
Volvo почне з електричних вантажівок середньої вантажопідйомності. Голова вантажного підрозділу компанії Джонас Одермальм каже, що у Volvo вже є всі технічні напрацювання і ноу-хау, щоб приступити до випуску. У електровантажівках буде використовуватися досвід, накопичений при створенні електричних автобусів і гібридних вантажівок.
У Volvo сказали, що кілька обраних замовників отримають вантажівки вже в цьому році. Масові продажі розпочнуться в 2019 році. Зараз компанія співпрацює з виробниками електрозаправок, міською владою, постачальниками батарей, щоб підготувати вихід електровантажівки на ринок. Нільсон каже, що самі по собі вантажівки – одна зі складових успіху. Загалом цінність ідеї полягає у взаємодії та спільній роботи різних сторін: чиновників, підприємців, постачальників.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас