У Ахметова розраховують на швидке зняття арешту активів на $820 млн в суперечці щодо Укртелекому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Ахметова розраховують на швидке зняття арешту активів на $820 млн в суперечці щодо Укртелекому

Фондовий ринок
325
Компанія СКМ Ріната Ахметова розраховує, що в найближчі місяць-два кіпрський суд зніме арешт з активів компанії на $820 млн, накладений в рамках суперечки щодо Укртелекому.
Про це заявив директор з міжнародних зв’язків і відносин з інвесторами СКМ Джок Мендоза-Вілсон в інтерв’ю.
“Ми впевнені, що в кінці лютого – початку березня 2018 року дану ухвалу буде скасовано”, – заявив Мендоза-Вілсон.
У СКМ вважають, що компанія Raga Establishment, яка подала позов проти компанії, отримала таке рішення суду, яке є безпідставним, “тільки за рахунок надання суду неповної чи недостовірної інформації”.
Мендоза-Вілсон дорікнув кіпрський суд в тому, що той виніс своє рішення, не розглядаючи справу по суті і не вникаючи в обставини спору.
Він вважає позов на Кіпрі проти цілого ряду відповідачів – як пов’язаних, так і не пов’язаних з групою СКМ – штучним поданням з метою заморозити активи компаній групи СКМ на Кіпрі, тим самим надавши на неї тиск.
“У нас немає і не може бути спору Ахметов – Горбуненко, Ахметов – Фірташ або чого-небудь в цьому роді. Суперечка точиться між EPIC/Raga і компанією SCM Financial Overseas. Ні пан Ахметов, ні будь-які компанії групи СКМ не давали Raga гарантій або поручительств по цій угоді”, – підкреслив він.
Нагадаємо, 5 січня 2018 року видання Financial Times повідомило, що окружний суд Нікосії 27 грудня виніс ухвалу про замороження активів бізнесмена Ріната Ахметова на суму $820 млн у справі Укртелекому. Як зазначається, активи були заморожені за позовом компанії Raga Establishment.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас