JPMorgan направить $20 млрд за 5 років на підвищення зарплат, розвиток бізнесу і благодійність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JPMorgan направить $20 млрд за 5 років на підвищення зарплат, розвиток бізнесу і благодійність

Фондовий ринок
170
Американський банк JPMorgan Chase & Co. планує протягом наступних п’яти років направити $20 млрд на збільшення зарплат співробітників, розширення мережі відділень, а також на благодійність.
“Довгострокові інвестиції, які прискорять темпи зростання бізнесу JPMorgan, стали можливі завдяки сильним і стійким показниками банку, нещодавній зміні податкового законодавства в США, а також через те, що регулятивне і ділове середовище стало більш конструктивним”, – йдеться в повідомленні JPMorgan.
План банку передбачає створення сотень відділень в США та робочих місць по всій країні, підвищення зарплат і винагород для американських службовців, збільшення обсягів кредитування малого бізнесу, а також іпотечного кредитування, і нарощування благодійних відрахувань, зазначається в прес-релізі.
Зарплати 22 тис. співробітників, у відповідності з планом JPMorgan, будуть підвищені в середньому на 10%, до $15-18 на годину.
Банк має намір відкрити 400 нових відділень, що дозволить створити близько 3 тис. робочих місць. Ще близько 1 тис. робочих місць буде створено в сферах кредитування малого бізнесу та іпотечного кредитування.
JPMorgan розраховує збільшити кредитування малого бізнесу приблизно на 20%, до $4 млрд, протягом трьох років, йдеться в прес-релізі.
Крім того, він має намір збільшити на 25% видачу кредитів на придбання житла громадянами з низькими і середніми доходами за п’ять років – до $50 млрд.
Відрахування на благодійність збільшаться за п’ятирічний період на 40% – до $1,75 млрд, йдеться в повідомленні банку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас