Нацполіція викрила наркоторговців, які займалися майнінгом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацполіція викрила наркоторговців, які займалися майнінгом

Кримінал
3597
Правоохоронці викрили злочинну групу наркоторговців, яка, крім розповсюдження наркотиків на території України, займалася майнінгом криптовалют.
Про це йдеться в прес-релізі Нацполіції Миколаївської області.
Спецоперація проходила 21 січня в рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів”.
Правоохоронці провели одночасно більш ніж 30 санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів справи – в Миколаєві і Києві.
Встановлено, що вказані громадяни організували злочинне угрупування для незаконного збуту наркотичних засобів і психотропних речовин шляхом “закладок”.
Збут здійснювався за допомогою соцмережі, де вказувалися ціни і вид наркотичних засобів, а також місця їх схованок. Гроші за товар ділки отримували від клієнтів через електронні гаманці платіжних систем.
В ході обшуків співробітники поліції виявили неспростовні докази злочинної діяльності ділків: банківські картки для ведення розрахунків з покупцями, мобільні телефони та сім-картки операторів мобільного зв’язку, чорнові записи злочинної діяльності, різноманітну зброю.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас