Розенко розповів про можливості монетизації субсидій для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розенко розповів про можливості монетизації субсидій для населення

Казна та Політика
406
Підприємства-постачальники послуг ЖКГ зараз не мають можливості прозвітувати про обсяги спожитих населенням послуг, що робить неможливим на даному етапі початок процесу монетизації субсидій для населення.
Про це розповів віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
“Все залежить від впровадження системи обліку надання послуг громадянам, а також здатності підприємств-постачальників послуг надавати управлінням соціального захисту щомісячно інформацію про надані послуги кожному субсидіанту”, – сказав віце-прем’єр.
За словами Розенка, незважаючи на це управління соцзахисту повністю готове до початку процесу монетизації субсидій для населення.
“На сьогодні – ні 100% системи обліку, ні здатності надавати нам інформацію у підприємств немає. Ми готові на 100%. У соцзахисту з переходом на грошові розрахунки – немає ніяких проблем”, – зазначив Розенко.
Нагадаємо, 19 січня набув чинності наказ Міністерства фінансів від 04 січня 2018 року №1 “Про порядок проведення органами Казначейства розрахунків, передбачених пунктом 81 Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету, затвердженого постановою КМУ від 04.03.2002 р № 256, і взаємодії учасників таких розрахунків”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас