Росія і ще чотири країни можуть підвищити мито на колеса Пінчука в 7 разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія і ще чотири країни можуть підвищити мито на колеса Пінчука в 7 разів

Фондовий ринок
1147
Євразійський економічний союз може підвищити антидемпінгове мито на залізничні колеса українського виробника «Інтерпайп», українського бізнесмена Віктора Пінчука, більш ніж в сім разів – до 34,22% з 4,75%.
Така пропозиція міститься у висновку Євразійської економічної комісії, опублікованому на її сайті.
Згідно з документом, відповідне антидемпінгове розслідування було розпочато 22 лютого 2017 року за заявою російських підприємств «Виксунський металургійний завод» і «ЄВРАЗ Нижньотагільський металургійний комбінат».
Зазначимо, в 2016 році Євразійська економічна комісія (наднаціональний орган управління Євразійського економічного союзу Росії, Казахстану, Білорусі, Вірменії та Киргизії) прийняла рішення продовжити дію антидемпінгового заходу на обсадні, насосно-компресорні, нафтогазопровідні труби і труби загального призначення з України на 5 років.

Довідка Finance.ua:

  • «Інтерпайп» – міжнародна вертикально інтегрована трубно-колісна група компаній, яка входить до десятки найбільших у світі виробників безшовних труб і є третім за величиною виробником суцільнокатаних залізничних коліс у світі.
  • Продукція компанії поставляється більш ніж в 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас