За трьома договорами КАСКО СГ "ТАС" виплатила понад 424 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За трьома договорами КАСКО СГ "ТАС" виплатила понад 424 тис. грн

Особисті фінанси
34
Одразу три значні страхові виплати за договорами страхування наземного транспорту здійснила днями Страхова група “ТАС”. Всі три авто отримали пошкодження внаслідок зіткнення з іншими транспортними засобами під час руху.
Так, 167 212 грн виплатила Страхова група “ТАС” за пошкоджений в результаті ДТП, що сталося в Києві, кросовер Toyota Highlander. Рухаючись в потоці машин, водій застрахованого за договором Правильне КАСКО авто не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення з легковиком Honda, що їхав попереду. Внаслідок аварії було пошкоджено передню частину Toyota, зокрема бампер, решітку радіатора, розбито передні фари. Виконуючи свої зобов‘язання перед клієнтом, Страхова група “ТАС” оперативно виплатила страхове відшкодування в розмірі заподіяних збитків, перерахувавши кошти на ремонт авто.
Водночас за пошкоджений в аварії, що сталася у Львові, автомобіль Mercedes ML 350 Страхова група “ТАС” виплатила відшкодування у розмірі 143 209 грн. Водій автомобіля Daewoo Lanos, що їхав за застрахованим за договором “Зелений коридор” Mercedes, не дотримався під час руху безпечної дистанції та в процесі обгону врізався в машину, що рухалась попереду. В результаті зіткнення було пошкоджено ліве крило ML 350, а також його бампер та решітку радіатора.
В свою чергу, відшкодування за страховим випадком, що стався із застрахованим за договором ЄвроКАСКО 5 зірок автомобілем Skoda Octavia, склало 114 226 грн. Один з учасників руху, намагаючись об‘їхати припарковану автівку, врізався в Skoda. Внаслідок зіткнення було пошкоджено передню частину Octavia, зокрема деформовано капот, бампер, радіатор та розбито фари. Дорожньо-транспортна пригода сталася в Житомирі. Страхова група “ТАС” в рамках своїх зобов‘язань оперативно здійснила страхову виплату, чим прискорила початок ремонтних робіт для найскорішого відновлення машини.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас