В ЄС прокоментували закон про реінтеграцію Донбасу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В ЄС прокоментували закон про реінтеграцію Донбасу

Казна та Політика
1963
В Євросоюзі дали свою оцінку ухваленому днями закону про реінтеграцію Донбасу. Брюссель вважає, що закон спрямований на врегулювання внутрішнього цивільного і військового порядку в Україні, при цьому наполягає на незмінності підтримки мінського і нормандського процесів.
«Цей закон стосується внутрішньої організації українських цивільних та військових структур і контексту конфлікту на сході України і з огляду на майбутню реінтеграцію територій, які сьогодні не підконтрольні українському керівництву», – заявили в ЄС.
Спікер зазначила, що Євросоюз підтримує повну імплементацію Мінських угод на основі мирного регулювання конфлікту на сході України.
«Ми очікуємо, що дипломатичні зусилля у внутрішньому конфлікті, зокрема у форматі «Нормандської четвірки» і Тристоронньої контактної групи продовжаться на основі всіх виконаних зобов’язань», – підкреслили в Брюсселі.

Довідка Finance.ua

  • У четвер, 18 січня, Верховна Рада України ухвалила законопроект № 7163 про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях. Цей документ також називають законом про реінтеграцію Донбасу.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас