Marriott переніс відкриття першого готелю Aloft в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Marriott переніс відкриття першого готелю Aloft в Україні

Нерухомість
1232
Міжнародна готельна мережа Marriott International перенесла відкриття першого готелю мережі під брендом Aloft в Україні з 15 лютого на 1 травня 2018 року.
Згідно з оновленою інформацією на офіційному веб-сайті компанії, готель Aloft відкриється 1 травня за адресою вул. Еспланадна, 17 в Печерському районі Києва.
Як повідомлялося, готель входить до американської мережі Starwood Hotels & Resorts, придбаної компанією Marriott International в 2016 році. Її номерний фонд складе 310 кімнат.
Згідно з даними Київради, раніше ділянку площею 0,2 га за адресою готелю Aloft в Києві орендувало терміном на 15 років під будівництво торгово-офісної нерухомості ТОВ “Інформзахист” (Київ).
За даними Держреєстру юросіб і фізосіб-підприємців, “Інформзахист” належить англійській компанії “Далберг Інтегро ЛЛП”, яка зареєстрована по вул. Бедфорт Стріт, 43 в Лондоні.
Згідно з Держреєстром, за цією ж адресою зареєстрована компанія “Вестерон Коммерс ЛЛП”, що володіє київським забудовником “Київ-Арт”. Співвласником і керівником останнього з них вказується Марина Пелих.
За даними ЗМІ, М.Пелих є дружиною екс-керівника Держуправління справами Андрія Кравця. Крім того, вони були завгоспами кінотеатру “Зоряний” в Києві, який нібито був штаб-квартирою Партії регіонів (А.Кравець – в 2003-2007 рр., М.Пелих – в 2007-2014 рр.)
Крім того, син А.Кравця Володимир на своїй сторінці в Facebook позначив готель Aloft місцем роботи.
За даними Держреєстру, з “Інформзахистом” також пов’язаний забудовник Поштової площі в Києві ТОВ “Хенсфорд-Україна”. Обидві компанії зареєстровані по вул. Мечникова, 16 в Києві.
ТОВ “Інформзахист” створено в 2005 році, займається готельною діяльністю. Директором вказаний Андрій Снєгірьов.
Статутний капітал компанії становить 169 млн грн.

Довідка Finance.ua:

  • Marriott International об’єднує понад 6 тис. готелів під 30 брендами в 122 країнах світу. Центральний офіс розташований в Бетесді (передмістя Вашингтона, США).
  • Доходи компанії в 2016 році склали понад $17 млрд.
  • Під брендом Aloft працюють 250 готелів в країнах Америки, Азії, Європи, Середнього Сходу та на Карибах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас