За пошкоджену вантажівку Renault СГ "ТАС" виплатила 400 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За пошкоджену вантажівку Renault СГ "ТАС" виплатила 400 тис. грн

Особисті фінанси
24
Аварія, в якій було пошкоджено застраховану за договором “Правильне КАСКО” вантажівку Renault Midlum, сталася на Київщині.
Вантажний автомобіль на трасі несподівано “підрізав” інший учасник дорожнього руху: намагаючись обігнати Midlum, водій мікроавтобуса виїхав на зустрічну смугу, якою в ту мить їхала фура. Тож, аби уникнути лобового зіткнення, він різко зманеврував, повертаючись на «свою» полосу, внаслідок чого водій Renault вимушений був фактично виїхати на узбіччя. Втім, йому не вдалося впоратися з керуванням, в результаті чого важкий автомобіль занесло, і він врізався в паркан приватного будинку, розташованого поруч з шосе.
За висновком експертів, збитки власника Renault, спричинені аварією та пошкодженням автівки, склали 400 тис. грн. Саме цю суму Страхова група “ТАС”, виконуючи свої зобов‘язання за укладеним договором КАСКО, й перерахувала своєму клієнтові в якості страхового відшкодування.
Нагадаємо, продуктова лінійка компанії включає в себе цілу низку договорів страхування наземного транспорту, що задовольняє потреби в надійному страховому захисті транспортних засобів всіх сегментів автомобілістів. Так, в рамках розроблених спеціалістами СГ “ТАС” страхових продуктів автовласники в залежності від власних уподобань та фінансових можливостей можуть варіювати набори страхових ризиків, рівень страхового покриття, а також різні цікаві опції – і все це при незмінно високій якості страхових послуг та за привабливою ціною.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас