СГ "ТАС" підвищила рейтингові позиції за всіма основними видами страхування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" підвищила рейтингові позиції за всіма основними видами страхування

Особисті фінанси
20
Згідно з нещодавно оприлюдненими даними рейтингу Insurance TOP за дев‘ять місяців 2017 року Страхова група “ТАС” здійснила колосальний прорив, ще більш зміцнивши свої позиції на страховому ринку та піднявшись у всіх рейтингових таблицях.
Так, порівняно з результатами за січень – вересень 2016 року СГ “ТАС” суттєво покращила свої показники, кардинально змінивши розстановку сил на ринку особистого страхування. Зокрема, за підсумками трьох кварталів поточного року компанія посіла четверте місце на ринку страхування медичних витрат (туристів), тоді як ще рік тому займала шосте. Покращила свої позиції СГ “ТАС” й серед найкращих з кращих на ринку добровільного медичного страхування та страхування від нещасних випадків, піднявшись на три та одну позицію відповідно. В свою чергу, на ринку страхування на випадок хвороби СГ “ТАС” посіла шосте місце, тоді як минулого року займала на одну позицію нижче.
Ще більш вагомих результатів СГ “ТАС” досягла на ринку страхування майна, подолавши за рік одразу 11 сходинок відповідного рейтингу та замкнувши ТОП-10 страховиків в зазначеному сегменті ринку. Проривом ознаменувалася робота компанії й на ринку страхування від вогневих ризиків: “перестрибнувши” за рік дев‘ять позицій, компанія посіла 9 місце у рейтинговій таблиці.
Крім того, за рік СГ “ТАС” піднялась на 15 сходинок в рейтингу страховиків, що працюють на ринку страхування вантажів та багажу, посівши 15 місце у відповідній рейтинговій таблиці, та міцно закріпилася на ринку обов‘язкового страхування цивільної авіації, зайнявши п‘яте місце, — і це при тому, що ще рік тому компанія не входила в число страховиків, що увійшли в ТОП страхових компаній, які працюють в даному сегменті.
В свою чергу, в рейтингу страхових компаній, що займаються страхуванням сільськогосподарської продукції, Страхова група “ТАС” за рік піднялася на одну позицію, посівши 13 місце.
Втім, найвагоміших результатів компанія досягла на “ринку автострахування.” Так, за даними Insurance TOP, за підсумками дев‘яти місяців СГ “ТАС” посідає дев‘яте місце на ринку КАСКО, друге місце – на ринку добровільної та обов‘язкової “автоцивілки” та традиційно утримує безперечне лідерство на ринку “Зеленої картки”.
Залишається додати, що загалом за показником чистих страхових платежів Страхова група “ТАС” посіла четверте місце серед провідних страховиків України, а за обсягом страхових виплат — сьоме. Обсяг гарантійного фонду забезпечив компанії третє місце у відповідній рейтинговій таблиці. За обсягом власного капіталу СГ “ТАС” займає п‘яте місце, за показником резервів – шосте, за розміром активів – восьме.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас