В Одеській області вироблятимуть біогаз з кукурудзяного силосу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одеській області вироблятимуть біогаз з кукурудзяного силосу

Енергетика
280
У селищі Окни Одеської області завершена перша черга будівництва комплексу з переробки органічних відходів і силосу на біогаз. Про це повідомляє прес-служба Державної архітектурно-будівельної інспекції.
Замовником будівництва цього підприємства виступив торговий дім (ТД) “Вімекс”, відомий продажем теплоізоляційних матеріалів, перліт, термоізоляційних добавок у фарби, а також інфрачервоних нагрівачів.
Впроваджені на новому заводі технологічні рішення дозволять при переробці 65 тонн кукурудзяного силосу протягом доби отримувати понад 13 тис. кубічних метрів газу, які йдуть на видобуток 1192 кВт/год електричної енергії. Це дозволяє домогтися безвідходного циклу на багатьох підприємствах сільськогосподарського сектору.
Нагадаємо, Європейський банк реконструкції і розвитку ухвалив рішення виділити агрохолдингу МХП кредит у розмірі 25 млн євро на будівництво нового біогазового заводу у Вінницькій області. Комплекс стане найбільшим у світі виробником біогазу на основі органічних відходів потужністю до 20 МВт. За словами представників МПХ, цей проект є продовженням реалізації комплексної стратегії МХП з енергонезалежності країни.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас