Україна намагатиметься увійти у ТОП-40 рейтингу Doing Business – Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна намагатиметься увійти у ТОП-40 рейтингу Doing Business – Гройсман

Казна та Політика
305
Україна продовжуватиме масштабну дерегуляцію і намагатиметься потрапити у ТОП-40 рейтингу Doing Business. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з представниками провідних німецьких компаній.
“Ми взяли курс на масштабну дерегуляцію, і тут ми прагнемо увійти в ТОП-40 рейтингу Doing Business. Цього року ми змінимо систему державного нагляду й контролю — аби ніхто з чиновників не міг впливати на бізнес”, — сказав голова уряду.
В.Гройсман відзначив внесок німецького бізнесу в розвиток національної економіки, а також лідерство Німеччини в питаннях українських внутрішніх реформ, підтримки територіальної цілісності України.
“Ми відчуваємо, що Німеччина — надійний для України партнер, і ми зацікавлені в розвитку двосторонніх відносин”, — сказав В.Гройсман.
Зі свого боку представники німецького бізнесу відзначили, що Уряду України вдалося подолати економічну кризу, і це підсилює оптимізм ділових кіл. Так, минулого року обсяг взаємної торгівлі зріс на 21,5%, причому торговельні акценти змінилися в бік товарів легкої та харчової промисловості. Не менш цікавою для інвесторів стала галузь будівництва.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас