Toyota поверне одну з найцікавіших моделей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota поверне одну з найцікавіших моделей

Технології&Авто
2726
Toyota розглядає можливість знову почати випускати позашляховик Toyota FJ Cruiser. Про це журналістам повідомив керівник північноамериканської філії цієї компанії Джим Лентц.
Ще кілька років тому Toyota FJ Cruiser була однією з найцікавіших моделей в сегменті середньорозмірних і компактних позашляховиків. Його випускали з 2006 року. Однак, у 2014 році японці несподівано припинили його серійне виробництво. Причиною такого рішення називалися його погані продажі. Справді, був час, коли автолюбителі замість компактних позашляховиків почали пересідати на кросовери. В результаті цього постраждали продажі FJ Cruiser.
Але, як виявляється, автолюбителі не забули про цей позашляховик. Вони постійно просять компанію Toyota відновити його виробництво. Мабуть, запитів було так багато, що керівництво «Тойоти» вирішило розглянути, на скільки зараз такий позашляховик затребуваний на ринку. За словами Лентца, остаточне рішення ще не ухвалено – питання тільки почали вивчати.

Якщо Toyota вирішить відновити серійне виробництво FJ Cruiser, то його нове покоління, мабуть, побудують на базі концепту Toyota FT-4X, показаного в кінці минулого року. Між цими позашляховиками є навіть певна зовнішня схожість. Думаємо, остаточне рішення з цього питання японці ухвалять до кінця поточного року. Інакше їм доведеться створювати новий концепт позашляховика.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас