"ArcelorMittal Кривий Ріг" отримав сертифікат Kiwa на арматуру для постачання в Нідерланди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ArcelorMittal Кривий Ріг" отримав сертифікат Kiwa на арматуру для постачання в Нідерланди

Фондовий ринок
225
Криворізький гірничо-металургійний комбінат ПАТ “ArcelorMittal Кривий Ріг” (Дніпропетровська обл.) отримав сертифікат Kiwa (Нідерланди), що підтверджує високу якість арматурного прокату.
Як повідомляється в прес-релізі компанії у вівторок, тепер його можна маркувати позначкою міжнародного стандарту асоціації будівельної галузі KOMO.
Раніше підприємство отримало право продавати свою продукцію в три інші європейські країни – Німеччину (по стандарту DIN), Бельгію (NBN), Францію (NF). Після завершення сертифікації Kiwa отриманий доступ і на перспективний ринок Нідерландів, наголошується в прес-релізі.
Отриманий сертифікат дає можливість комбінату поставляти універсальний арматурний прокат в чотири країни без переатестації продукції, що дозволить скоротити витрати на контроль і знизити її собівартість. У разі, якщо споживач однієї з країн з якої-небудь причини відмовиться від закупівлі цієї продукції, її можна передати клієнту іншої із зазначених країн.
Kiwa – європейська незалежна організація в Нідерландах, що забезпечує високоякісну сертифікацію. Kiwa підтверджують свою діяльність шляхом перевірки, оцінки, технічних знань, досліджень, навчання та інформаційних послуг.
“ArcelorMittal Кривий Ріг” – найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки.
ArcelorMittal володіє в Україні найбільшим гірничо-металургійним комбінатом “ArcelorMittal Кривий Ріг” і низкою малих компаній, зокрема, ПАТ “Арселорміттал Берислав”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас