Трейдер TrailStone отримав ліцензію на поставку газу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трейдер TrailStone отримав ліцензію на поставку газу в Україні

Фондовий ринок
339
Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), видала ліцензію на постачання природного газу ТОВ “Треілстоун Енерджі” (Київ).
Рішення про видачу ліцензії українській “дочці” трейдера TrailStone прийнято на засіданні регулятора у вівторок.
Як повідомлялося, НКРЕКП вже видала близько 400 ліцензій на постачання газу в Україну. Зокрема, ліцензії отримали великі світові компанії і трейдери в особі Trafigura, Engie, MET, AOT Energy, DufEnergy.
TrailStone організована в квітні 2013 року, командою, яка до того працювала на керівних постах в Deutsche Bank. Інвестором TrailStone став американський приватний фонд Riverstone Holdings LLC, заснований у 2000 році, з офісами в Нью-Йорку, Лондоні, Х’юстоні і Мехіко. За час існування фонд здійснив інвестиції на суму близько $30 млрд в понад 110 компаній у Північній Америці, Латинській Америці, Європі, Африці та Азії.
TrailStone стала одним з перших продавців газу з Європи в Україну, поставляючи його на адресу НАК “Нафтогаз України”.
НКРЕКП здійснює державне регулювання діяльності суб’єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачанні, нафтогазовому комплексі, централізованому водопостачанні та водовідведенні, переробці та захороненні побутових відходів, а також забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас