Nissan вперше показав свій новий кросовер (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan вперше показав свій новий кросовер (відео)

Фондовий ринок
1640
Компанія Nissan показала першу фотографію-тізер свого нового кросовера. Його концепт представлять офіційно найближчим часом на автосалоні, що відкрився в детройті.
Ми поки що не знаємо, як називається цей концепт. Японці чомусь тримають навіть цю інформацію в суворому секреті.
Судячи з тизера, це буде середньорозмірний або компактний кросовер з дуже сучасним, навіть, напевно, футуристичним дизайном кузова. Зверніть увагу на великі агресивні бічні острішки, великі легкосплавні колісні диски, оригінального дизайну передні фари і спойлер на задніх дверях.
На даху ми помітили чорного кольору елемент. Можна, звичайно, подумати, що це багажник, як у деяких інших кросоверів. Проте, особисто ми вважаємо, що перед нами частина системи автономного водіння. Чому? Тому що Nissan раніше говорив про технологію «інтелектуальної мобільності» для своїх нових моделей. Мабуть, це її елементи розташовуються на даху. Маємо ми рацію чи ні – дізнаємося зовсім скоро.
Салон виконано в мінімалістичному стилі. Замість традиційної приладової панелі – широкоекранний дисплей. На дисплеї показується автомобіль з двох боків. Значить, замість традиційних дзеркал заднього виду використовуються камери.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас