Фахівці Euro NCAP назвали найбезпечніший автомобіль 2017 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фахівці Euro NCAP назвали найбезпечніший автомобіль 2017 року

Технології&Авто
1003
Кросовер Volvo XC60 другого покоління став найбезпечнішим автомобілем за результатами краш-тестів Euro NCAP в 2017 році. Всього торік за Європейською програмою оцінки нових автомобілів перевірили безпеку майже 70 нових моделей.
Як відомо, автомобілі Volvo заслужено вважаються одними з найбезпечніших у світі. Шведи особливу увагу завжди приділяли системам безпеки. Не став винятком і новий XC60. Його системи безпеки отримали дуже високі оцінки.
Наприклад, в категорії «Захист дорослих пасажирів» (Adult Occupant) шведський кросовер набрав 98%, а в категорії «Системи допомоги водієві» (Safety Assist) – 95%.
Раніше керівництво компанії Volvo пообіцяло, що «до 2020 року жодна людина не буде гинути або отримувати серйозну травму в автомобілях Volvo». Судячи з усього, шведи мають твердий намір виконати цю обіцянку.
Відзначилися в цих тестах в минулому році і деякі інші автомобілі. Наприклад, Volkswagen Polo, Subaru Impreza і Opel Crossland X. Але у Volvo XC60 показники все-таки кращі.
Відзначимо, що в 2017 році в тестах Euro NCAP жодної з п’яти зірок не отримав Fiat Punto. Але ж 12 років тому у нього було цілих п’ять зірок за безпеку. Просто італійці давно не оновлювали цю модель, а правила оцінки безпеки відтоді стали суворішими.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас