"Укрпошта" просить НБУ видати ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" просить НБУ видати ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків

Фондовий ринок
316
Публічне акціонерне товариство “Укрпошта” направило до Національного банку документи на видачу ліцензії на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків.
Про це повідомили в прес-службах НБУ і “Укрпошти”.
Національний банк отримав 27 грудня пакет документів від ПАТ “Укрпошта” на видачу ліцензії на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків.
“Всі надані документи зареєстровані і перебувають на розгляді. За результатами розгляду громадськість буде проінформована додатково”, – повідомили агентству в прес-службі Нацбанку.
В кінці грудня Національний банк ухвалив постанову №138, якою дозволив “Укрпошті” надавати своїм клієнтам повноцінні фінансові послуги.
Компанія зможе надавати послуги з переказу коштів в гривні.
Раніше “Укрпошта” повідомляла, що компанія розглядає три сценарії розвитку фінансових послуг.
Перший сценарій – ухвалення закону (НБУ і Мінфін виступили проти ухвалення законопроекту №6601, яким “Укрпошта” наділялася правом надавати банківські послуги), другий сценарій – купівля банку, третій сценарій – стратегічне партнерство з банком.
Міністерство фінансів не підтримує купівлю “Укрпоштою” банку, але готове підтримати стратегічне партнерство з державними банками.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас