НБУ не отримував рішення суду щодо повторного позову Коломойського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ не отримував рішення суду щодо повторного позову Коломойського

Фондовий ринок
169
Київський районний суд Одеси як забезпечувальний захід за позовом Ігоря Коломойського заборонив Приватбанку, Національному банку України (НБУ), Міністерству фінансів, а також найнятим консультантам і детективам чинити дії, які можуть зашкодити інтересам олігарха.
Відповідне рішення суд ухвалив 4 січня у справі №520 / 97/180.
Водночас в Нацбанку повідомили, що поки що не змогли ознайомитися з цим рішенням, оскільки документ досі ще не передано регулятору, передає Інтерфакс-Україна.
“Національний банк України до теперішнього часу не отримав ухвалу Київського районного суду міста Одеси від 4 січня у справі №520/97/180. Зможемо коментувати рішення суду тільки після отримання ухвали і ознайомлення з її змістом”, – сказали в прес-службі НБУ.
Коломойський, зокрема, звернувся до суду з проханням спростувати інформацію, поширену в сюжеті одеської телекомпанії АРС.

Довідка Finance.ua

  • 15 грудня Коломойський через суд заблокував розслідування зловживань в Приватбанку. Заступник голови НБУ Катерина Рожкова, коментуючи позови Коломойського, заявила, що це “прояв слабкості і страху, що результати співпраці з Kroll і AlexPartners були дуже неприємними для колишніх акціонерів”.
  • НБУ в кінці грудня-2017 заявив про намір подати апеляційну скаргу на ухвалу Солом’янського райсуду Києва за позовом Коломойського, яким в рамках забезпечувальних заходів суду намагався заблокувати співпрацю НБУ, Міністерства фінансів і Приватбанку з українськими та міжнародними компаніями – юридичними радниками і консультантами, які займаються фінансовим розслідуванням діяльності Приватбанку і юридичним супроводом справ, що стосуються націоналізації банку.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас