Поліція знайшла частину коштовностей, вкрадених із готелю Ritz у Парижі - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліція знайшла частину коштовностей, вкрадених із готелю Ritz у Парижі - ЗМІ

Кримінал
313
Співробітники французької поліції виявили частину коштовностей і дорогих годинників, вкрадених в ніч на четвер з ювелірного магазину в холі паризького готелю Ritz, повідомляє журнал “Пуан”.
Вкрадені прикраси були знайдені неподалік від місця, де було скоєно пограбування. Передбачається, що їх кинув учасник злочину, якому вдалося втекти на скутері.
“Пуан” також повідомляє, що в 15 км від Парижа поліцейські виявили підпалений автомобіль “Рено”, на якому, як передбачається, зник ще один грабіжник.
Раніше повідомлялося, що група з п’яти озброєних сокирами чоловіків в ніч на четвер розбила вітрини ювелірного магазину, розташованого в Ritz, і викрала прикраси на суму понад 4 млн євро.
Відразу ж після пограбування поліцейським вдалося затримати трьох чоловіків, розшук ще двох триває.
За фактом пограбування ведеться розслідування.
“Пуан” зазначає, що в паризькому кварталі, де розташований готель Ritz і Мін’юст Франції, в 2014 році було здійснено серію зухвалих пограбувань ювелірних магазинів, після чого там було посилено заходи безпеки.

Довідка Finance.ua:

  • У Франції п’ятеро осіб увечері в середу, 10 січня, пограбували вітрину знаменитого паризького готелю Ritz на суму понад 4 млн євро.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас