НКРЗІ пропонує швидше подавати заявки на тендер з 4G для мінімізації витрат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЗІ пропонує швидше подавати заявки на тендер з 4G для мінімізації витрат

Казна та Політика
330
Право викупу лота в тендері на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України для впровадження радіотехнології IMT (4G) при однакових цінових пропозиціях може бути надано учаснику, який раніше за інших подав заявку на участь в тендері.
Відповідне роз’яснення, надане Національною комісією, що здійснює держрегулювання в сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ) компанії “Київстар”, оприлюднено на сайті регулятора.
Як зазначає НКРЗІ, якщо учасники тендеру за конкретним лотом не збільшують ціну, тендерна комісія може визнати переможцем того з них, хто першим подав регулятору заявку про намір взяти участь у тендері і відповідні тендерні пропозиції (згідно з його реєстраційним номером).
“Реєстраційний номер визначено в довідці про реєстрацію повідомлення про намір взяти участь у тендері на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України для впровадження радіотехнології “Міжнародний рухомий (мобільний) зв’язок IMT” в смугах радіочастот 1710-1785 МГц, 1805-1880 МГц і тендерних пропозицій за відповідним лотом”, – наголошується в тексті роз’яснень.
У НКРЗІ також роз’яснили порядок надання цінових пропозицій на торгах “з голосу”, умови оголошення переможця тендеру за відповідним лотом і прокоментували питання розташування лотів.
В цілому “Київстар” звернувся до НКРЗІ з 11 питань, що стосуються проведення тендера.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас