Under Armour показала нові моделі розумних кросівок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Under Armour показала нові моделі розумних кросівок

Світ
964
Фітнес-браслетами вже нікого не здивувати, спортивний одяг з вбудованими датчиками теж вже не здається футуристичним, так чому б не випустити розумні кросівки? Так і вчинила компанія Under Armour, яка представила на виставці CES дві нові пари.
Особливо виділяється яскраво-червона модель Hovr Phantom – верх цих кросівок надрукований з перфорованої замші і більше нагадує носок. Hovr Sonic, розрахований на спортсменів-бігунів, виглядає більш помірковано, повідомляє TechCrunch.
Але найцікавіше відбувається в підошві взуття, де захована вся електроніка. Там розташований Bluetooth-модуль, акселерометр і гіроскоп. Згідно з даними компанії, батареї повинно вистачити на весь термін придатності кросівок.
Коли, надівши кросівки, власник починає рухатися, система активується і виробляє синхронізацію з підключеним смартфоном. Але навіть якщо ви не взяли з собою на пробіжку телефон, нічого страшного – система збереже дані на внутрішній пам’яті і передасть їх в додаток, коли ви повернетеся додому. Взуття відстежує стандартні для трекера параметри: відстань, довжину кроку, ритм, щоб спортсмен міг згодом їх коригувати.
Для розумного взуття кросівки Hovr продаються за цілком прийнятну ціну, тому навіть якщо вся ця електронна начинка з часом вийде з ладу або виявиться зайвою для вас, не біда. Модель Phantom коштує $140, а Sonic – $110. А якщо вам просто подобається їх зовнішній вигляд, а гаджети вас не цікавлять, кросівки обійдуться вам в $130 і $110, відповідно.
Компанія Under Armour – не новачок у виготовленні розумного взуття. Рік тому вона випустила три моделі з чіпами, які не тільки вимірюють дистанцію і швидкість бігу, але і дають поради щодо майбутнього тренування: бігти швидше, поберегти сили або дотримуватися середнього темпу.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас