Ознаки вигоряння з'являються на iPhone X менш ніж за добу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ознаки вигоряння з'являються на iPhone X менш ніж за добу

Фондовий ринок
3462
Корейський сайт Cetizen протягом 510 годин тестував OLED-екрани iPhone X, Samsung Galaxy Note 8 і Samsung Galaxy S7 Edge, щоб дізнатися, наскільки швидко вони піддаються вигоранню.
У кожному з випадків для того, щоб на дисплеї почали з’являтися помітні ознаки залишкового зображення, потрібно значно більше часу, ніж звичайний користувач витрачає на один сеанс використання смартфона.
Всі 510 годин телефони показували нерухому картинку при максимальній яскравості. Першим ознаки вигоряння почав демонструвати iPhone X – це сталося через 17 годин після початку тесту. Але при цьому залишкове зображення було майже непомітне. На Galaxy Note 8 вигоряння з’явилося пізніше, але після закінчення 62 годин воно було більш яскраво виражене, ніж на флагмані Apple.
Коли тест завершився, на всіх трьох пристроях вигорання, яке могло згодом не зникнути, було помітно неозброєним оком.
Cetizen не розповів, чи намагався повернути дисплеї в їх початковий стан.
На OLED-телевізорах залишкове зображення може з’являтися через кілька годин перегляду – особливо коли на екрані постійно видно логотип каналу. Однак матриці таких телевізорів легко піддаються відновленню. OLED-дисплеї смартфонів виробляються зовсім інакше.
Galaxy S7 Edge зовсім трохи обігнав iPhone X, а Galaxy Note 8 продемонстрував найгірший результат. Раніше Apple заявляла, що на додаток до звичайного налаштування дисплеїв iPhone X використовувала додаткові заходи по боротьбі з вигоранням. Компанія не розповіла, які саме це за заходи, але, судячи з усього, вони як мінімум частково ефективні.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас