Western Digital представила найменшу в світі флешку об'ємом 1 ТБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Western Digital представила найменшу в світі флешку об'ємом 1 ТБ

Технології&Авто
910
Компанія Western Digital в особі свого дочірнього підприємства SanDisk представила на виставці CES 2018 декілька нових пристроїв.
Найцікавішим з них є прототип «найменшого в світі флеш-накопичувача об’ємом 1 ТБ з роз’ємом USB-C». Пристрій ідеально підходить для використання не тільки з комп’ютерами, але зі смартфонами на Android, де інтерфейс USB-C вже давно не є дивиною.
Поки що виробник не розкриває ніяких технічних параметрів новинки. Не говорить SanDisk, коли саме пристрій можна буде купити і скільки доведеться викласти за таку покупку. Втім, вже зараз зрозуміло, що цей «малюк» буде вельми недешевим – звичайний накопичувач SSD об’ємом 1 ТБ з роз’ємом USB-C зараз коштує близько $350.
Іншими представленими на виставковому стенді компанії пристроями є найменший флеш-накопичувач об’ємом 256 ГБ з інтерфейсом USB 3.1 під назвою SanDisk Ultra Fit, зовнішній накопичувач SanDisk Extreme Portable SSD зі швидкістю читання даних до 550 МБ/с і портативний накопичувач Western Digital My Passport Wireless SSD з адаптером бездротового інтерфейсу Wi-Fi. Останні два адресовані фотографам і відеографії, які часто працюють за межами студії.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас