У КМДА назвали терміни запуску єдиного електронного квитка в столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА назвали терміни запуску єдиного електронного квитка в столиці

Казна та Політика
984
У столичній міськдержадміністрації повідомляють, що ТОВ “Амріта комплексні рішення” має поставити всі бортові комп’ютери і валідатори для впровадження єдиного електронного квитка до кінця березня. Впровадити систему е-квитка планують у другому кварталі 2018 року, хоча півтора місяці тому в КМДА називали більш чіткі терміни – квітень.
Про це стало відомо зі звіту Департаменту транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації.
У КП “Київпастранс” відзвітували, що модернізація існуючої системи оплати проїзду та обліку пасажирів у міському транспорті триває. Крім впровадження окремих елементів нової системи на швидкісному трамваї, фунікулері, міській електричці, ведуться роботи з оснащення рухомого складу наземного громадського транспорту обладнанням для здійснення розрахунків за проїзд електронними квитками.
У документі зазначили, що переможцем тендеру на закупівлю обладнання, необхідного для впровадження е-квитка в наземному пасажирському транспорті Києва, стало ТОВ “Амріта комплексні рішення”. За результатами аукціону, компанія здійснить ці роботи за 365 млн грн.
Поставку обладнання заплановано здійснити в два етапи: на першому – поставити 500 одиниць комплектів технічних засобів автоматичної оплати проїзду і 300 одиниць приладів інспекції в термін до 20 грудня 2017 року; на другому – поставити 1000 одиниць комплектів до 20 березня 2018 року.
Виходячи з викладеного, орієнтовний термін введення електронного квитка на наземному громадському транспорті в тестовому режимі – другий квартал 2018 року, йдеться в документі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас