B2C Конференція + Виставка WealthPro Ukraine Kiev 2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

B2C Конференція + Виставка WealthPro Ukraine Kiev 2018

Особисті фінанси
237
Що: B2C Конференція + Виставка WealthPro Ukraine Kiev 2018
Де: Fairmont Grand Hotel
Коли: 22-23 лютого
Лідер в організації щорічних конференцій VIP-класу в галузі міжнародного права, захисту і управління активами, інвестиції, оподаткування та консалтингу Bosco Conference, запрошує на V щорічну міжнародну B2C конференцію WealthPro Україна Київ 2018.
Захід присвячений практичним рішенням для професіоналів у фінансовій сфері, міжнародному інвестуванні, бізнес імміграції, міжнародному оподаткуванню для підприємств, які орієнтуються на міжнародну торгівлю та інвестиції, управління капіталом та захист активів.
Будучи делегатом конференції, Ви отримаєте найважливішу інформацію про дослідження і аналітику від найзначущих осіб в бізнес сфері, які є керівниками провідних фінансових і консалтингових компаній.
Програма конференції передбачає доповіді, з дискусійною частиною, під час якої спікерам можна буде ставити питання, що зачіпають найактуальніші теми.
Будучи делегатом конференції, Ви зможете взяти участь у нетворкінгу, отримавши можливість створити нові контакти з більш ніж 300 потенційними покупцями, клієнтами і новими партнерами в розслабленій обстановці під час неофіційних частин заходи (кава брейків, обідів і розкішного вечірнього коктейлю).
Зверніть увагу, що зареєструвавшись у січні, Ви зможете скористатися знижкою на участь в конференції.
B2C Конференція + Виставка WealthPro Ukraine Kiev 2018
Попередня програма конференції:
  • Латвійські компанії (податкове законодавство в Латвії: як захистити інформацію та майно: рекомендації європейського банку) – ABLV Банк, Латвія.
  • Громадянство та резидентство ЄС за рахунок інвестицій в нерухомість в Кіпрі.
  • Угорські компанії в сучасному податковому плануванні та відкритті банківських рахунків у Угорщині для іноземних компаній.
  • Перестановка Ліхтенштейну як Міжнародного Фінансового Центру: використання нових податкових можливостей у поєднанні з традиційними інструментами захисту активів.
  • Юридичні особи та банківські рахунки: основні переваги та особливості – Consult Invest, Польща.
  • Вибрані можливості 2018 року для структур компанії, податкового планування та обміну інформацією.
  • Дозвіл на проживання та інвестиції в Німеччину.
  • Міжнародне податкове планування, робота в епоху змін: BEPS, AEOI. Виклики нового часу: як адаптуватися підприємцям і консультантам?
  • Суть BEPS & EU. Хто бенефіціарний власник доходу? Обмін інформацією на прикладі Кіпру.
  • ЄС Фонди, найбільш гнучкий та відповідний вимогам інструмент для зростання капіталу і інвестицій у будь-який сектор міжнародного бізнесу.
  • Альтернативні інвестиційні інструменти: криптофонди, ICO/ITO, private placement
  • Offshore VS Trust: практичний погляд на ефективний захист бізнесу та приватного капіталу
Стати одним з учасників, можливо виключно за попередньою реєстрацією на сайті Bosco Conference. За більш детальною інформацією звертайтесь до наших менеджерів, ми будемо дуже раді Вам допомогти.
До зустрічі 22 лютого на WealthPro Ukraine Kiev 2018!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас