Центр Біржових Технологій або Microsoft? Робота вашої мрії знаходиться ближче, ніж ви думаєте! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Центр Біржових Технологій або Microsoft? Робота вашої мрії знаходиться ближче, ніж ви думаєте!

Світ
397
Напевно, хоча б раз в житті кожен житель України задавав собі питання: “Як це працювати у великій закордонній компанії?”. Адже там кращі умови роботи, висока заробітна плата, дружні відносини в колективі. Але, насправді, далеко їхати не треба, адже такі компанії є і в Україні.
Центр Біржових Технологій – це українська консалтингова компанія, яка перейняла досвід великих світових компаній. Завдяки цьому українці тепер мають можливість працювати в перспективній компанії недалеко від свого будинку.
Сучасні та комфортні офіси в центрі міста
Великі світові компанії, наприклад, такі як Microsoft, вибирають для своїх офісів шикарні бізнес-центри в самому серці великих міст, де з вікон відкриваються приголомшливі види.
Філії Центру Біржових Технологій також знаходяться в престижних будинках в самому центрі українських міст, з красивим видом з вікон і великим простором усередині.
Офіси Центру Біржових Технологій обладнані сучасною технікою і красивими меблями. У кожного співробітника є свій комфортний робочій простір і необхідне технічне забезпечення.
Центр Біржових Технологій нагороджує і відзначає своїх найкращих співробітників
Компанія Microsoft надає своїм співробітникам багато додаткових опцій: хороша заробітна плата і бонуси, робота з великими людьми, кімнати відпочинку та багато іншого. Центр Біржових Технологій також цінує своїх співробітників і не залишає без уваги їх досягнення і самовіддачу в роботі. Співробітники Центру Біржових Технологій отримують цінні подарунки, путівки на відпочинок за кордон, грошові премії та багато додаткових переваг.
Немає обмеження по доходу. Все залежить тільки від Вас
Зарплата середньостатистичного співробітника Microsoft складає близько $ 137 000 на рік. Ударна і результативна робота в Центрі Біржових Технологій завжди змочується, тому у співробітників компанії є всі можливості заробляти не менше, ніж в тій же Microsoft. Це пов’язано з тим, що ЦБТ використовує західну систему мотивації, де є фіксована частина (заробітна плата, ставка), а також бонусна частина. Сучасна бонусна система дозволяє співробітникам компанії Центр Біржових Технологій, відгуки співробітників про яку досить вражаючі, заробляти практично необмежений дохід. Тут Вас чекають і бонуси, і відсотки, і премії. Основна вимога – результативно працювати.
Участь в благодійності
Компанія Microsoft часто займається благодійністю. Наприклад, в 2017 році засновник цієї компанії Білл Гейтс зробив найбільше пожертвування в цьому столітті, віддавши на благодійність 64 мільйони акцій Microsoft, які оцінюються в 4,6 млрд доларів.
Центр Біржових Технологій також бере участь в різних благодійних акціях і проектах. Разом зі своїм партнером, благодійним проектом “Допоможи”, – було зроблено багато добрих справ. Але компанія і її співробітники не зупиняються на досягнутому. Кому допомагає Центр Біржових Технологій? Це потребують і хворі люди, діти, воїни АТО. Колектив Центру Біржових Технологій проводить благодійні вечори та аукціони для збору коштів на лікування діткам. Також компанія бере участь в підтримці екології в Україні.
Хто не зможе працювати в компанії Центр Біржових Технологій? Відгуки співробітників
Центр Біржових Технологій, відгуки співробітників про яку досить хороші, завжди підтримує своїх працівників і їх починання, професійний і кар’єрний ріст. Однак є такі співробітники, які через нестачу виховання або переоцінки своїх здібностей стають зарозумілими, проявляючи гординю. Так, деякі співробітники перестають виконувати свої обов’язки, часто використовують безглузді відмовки, спізнюються на роботу. Все це призводить до звільнення. В результаті такі співробітники починають шукати винуватих і вихлюпують свою злобу в написанні негативних відгуків про компанію. Звичайно ж, на імідж компанії Центр Біржових Технологій відгуки співробітників, звільнених таким чином, ніяк не впливають.
Важлива складова в будь-якій роботі – це тайм-менеджемент. Без грамотного планування свого часу, успіхів і результатів домогтися не вийде. Тому компанія приділяє особливу увагу пунктуальності співробітників. Час – це гроші, а при правильному його розподілі, грошей буде ще більше.
Приєднуйтесь до нашого великого і дружнього колективу. Резюме можна надсилати на e-mail: office@cbt.center. Телефон безкоштовної гарячої лінії: 0 800 500 222
Почни свою кар’єру зі стабільною і надійною компанією Центр Біржових Технологій вже сьогодні!
За матеріалами:
TeleTrade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас