5 переваг шредерів REXEL — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5 переваг шредерів REXEL

Особисті фінанси
135
Вибір спеціального офісного обладнання — копіткий процес, що вимагає пильної уваги і тимчасових витрат. І якщо необхідність придбання принтерів, плотерів, ламінаторів та сканерів ні у кого не викликає питань, то в тому, чи є покупка шредера обов’язковою, багато хто сумнівається.
Чи потрібен в офісі подрібнювач для паперу? Однозначно, адже захист інформаційних ресурсів — один із профільних напрямків діяльності більшості сучасних організацій. До чого тут шредери? З їх допомогою можна запобігти непередбаченому витоку даних комерційного характеру.
5 переваг шредерів REXEL
Компанія REXEL пропонує увазі споживачів широкий асортимент якісного, надійного й довговічного офісного обладнання. Переглянути різноманітні шредери REXEL можна на moyo.ua — офіційному сайті популярної мультиканальної торгової мережі. Чим особливі брендові подрібнювачі і чому варто звернути на них увагу?
  • Можливість вибору. REXEL виробляє і реалізує шредери таких типів: персональні, для малих, середніх і великих офісів. З метою максимального захисту особистої інформації споживачів французька компанія крім офісних подрібнювачів випускає ще й приховуючі штампи.
  • Вартість. Цінова політика бренду демократична: найпростіші моделі персональних шредерів продаються за ціною 350-400 гривень. Є в арсеналі REXEL і дорогі пристрої — наприклад, для великих офісів, з містким резервуаром і високим ступенем секретності.
  • Ефективність. За один підхід шредер REXEL з середнього цінового сегмента здатний знищити 100-150 аркушів паперу стандартної щільності. Більш потужні моделі можуть подрібнювати від 300 до 500 аркушів.
  • Універсальність. Шредери REXEL можуть подрібнювати не тільки папір: їм під силу впоратися і з пластиковими картами, металевими скобами й скріпками, щільним картоном і навіть з компакт-дисками.
  • Дизайн. Офісні шредери REXEL виглядають солідно й переконливо, завдяки чому органічно вписуються в інтер’єр практично будь-якого кабінету. Персональні шредери, в свою чергу, відрізняються непомітністю: завдяки невеликим розмірам їх можна заховати під робочий стіл.
Шредер REXEL — дійсно незамінний пристрій в офісі. За допомогою його використання можна уникнути десятків, а то і сотень серйозних проблем, пов’язаних із несанкціонованим розповсюдженням внутрішньої інформації і незаконними витоками комерційних даних.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас