Пекін очікує зростання електронної торгівлі до $385 млрд в 2018 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пекін очікує зростання електронної торгівлі до $385 млрд в 2018 році

Світ
103
Обсяг електронної торгівлі в столиці Китаю може перевищити 2,5 трлн юанів ($385 млрд) у 2018 році, прогнозує Пекінський міський комітет комерції.
Як повідомляє агентство “Сіньхуа”, Пекін готовий до подальшого розвитку інтернету і логістики в новому році, що забезпечить зростання електронної торгівлі. Разом з цим, як очікується, збільшиться число підприємств, що постачають товари і послуги через інтернет, а також оптовиків і ритейлерів на майданчиках онлайн-торгівлі.
Столична влада має намір стимулювати розвиток електронної торгівлі серед малих і середніх підприємств, а також в житлових кварталах і сільських районах.
З метою забезпечення координованого розвитку електронної торгівлі та логістики міська влада розробить політику, що регулюватиме підготовку кур’єрів, і встановить стандарти щодо транспортних засобів для швидкої доставки товарів.
Разом з тим в Пекіні триває взаємопроникнення традиційних та електронних форм роздрібної торгівлі: на початку січня інтернет-ритейлери Alibaba і JD.com оголосили про розширення присутності на ринку продовольства і відкриття в місті кількох десятків нових супермаркетів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас