Омелян хоче, щоб "Укрпошта" працювала з PayPal — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян хоче, щоб "Укрпошта" працювала з PayPal

Фондовий ринок
1595
Завдяки цьому фінансові послуги стануть доступними для більшої кількості людей з новими можливостями щодо розширення фінансових послуг, наданими Національним банком, зокрема, робота з міжнародними платіжними системами.
“Тепер перед “Укрпоштою” завдання – отримати ліцензію і завести сучасні платіжні системи, наприклад, PayPal. Таким чином, фінансові послуги, в тому числі сучасні, стануть доступними для більшої кількості людей”, – написав міністр у Facebook у відповідь на рішення НБУ дозволити операторам поштового зв’язку брати участь у внутрішньодержавних і міжнародних платіжних системах.
У свою чергу, в. о. гендиректора “Укрпошти” Ігор Смілянський у Facebook міністра зазначив, що дане рішення Нацбанку – перший крок до глобального вирішення питань розвитку фінпослуг компанії і приклад того, як можна працювати з фінансовим регулятором, навіть маючи кардинально різні точки зору щодо інших моментів.
Як повідомлялося, НБУ дозволив національним операторам поштового зв’язку (такий статус має сьогодні тільки державна “Укрпошта”) надавати фінансову послугу з переказу коштів та брати участь у внутрішньодержавних і міжнародних платіжних системах за умови одержання ліцензії НБУ на переказування коштів у національній валюті без відкриття рахунків.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас