СЕТАМ продає готель в центрі Одеси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СЕТАМ продає готель в центрі Одеси

Фондовий ринок
577
Державна виконавча служба Міністерства юстиції України виставила на продаж в системі електронних торгів арештованим майном СЕТАМ за борги за іпотекою готель “Чорне море Рішельєвська”(Одеса).
Згідно з повідомленням ДП “СЕТАМ”, аукціон запланований на 19 січня 2018 року. Стартова ціна продажу – 234 млн грн.
Загальна площа готельного комплексу становить 12 тис. кв. м., номерний фонд – 225 номерів. Його інфраструктура також включає ресторан, конференц-зали і салон краси.
Як наголошується в повідомленні, готель “Чорне море Рішельєвська” розташований недалеко від історичного центру міста.
Готель “Чорне море Рішельєвська” входить в мережу готелів “Чорне море” (ПАТ “Туристично-виробнича фірма “Чорне море”), яка належить одеському бізнесмену, екс-власнику “Імексбанку” і чинному власнику футбольного клубу “Чорноморець”.
Згідно з даними веб-сайту мережі готелів “Чорне море”, у неї входять дев’ять готелів в Одесі, Одеській області та Києві.
Головний офіс мережі знаходиться по вул. Маразліївська,1/20 в Одесі. Там же діє стадіон футбольного клубу “Чорноморець” і готель “Чорне море Парк Шевченка”.
ПАТ “Туристично-виробнича фірма “Чорне море” створено в 1997 році. Основним видом діяльності є надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.
Згідно з даними Держреєстру, станом на 27 грудня 2017 року кінцевим бенефіціаром виступає ПАТ Леонід Клімов.
Розмір статутного капіталу компанії становить 29,4 млн грн.
Л. Клімов також спільно з бізнес-партнером Олександром Лиженковим є кінцевим бенефіціаром ПрАТ “Футбольний клуб “Чорноморець” (Одеса).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас