Apple дозволили створювати кросплатформені додатки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple дозволили створювати кросплатформені додатки

Особисті фінанси
19
Технологічний гігант оголосив про намір адаптувати свої застосування для пристроїв на базі iOS і MAC, повідомляє аналітичний відділ компанії Trade12. За даними звітів, в 2018 році Apple дозволить розробникам випускати кросплатформенні застосування.
Компанія Apple планує змінити екосистему обох платформ за рахунок об’єднання, після якого iPhone і iPad стануть ближчі до своїх більших братів — лінійки MAC. Очікується, що додатки підвищать продуктивність і інтерактивність для користувачів, оскільки кросплатформенні обмеження почнуть поступово зникати.
Як повідомляють різні звіти, зараз розробники додатків працюють спільно з дизайнерами, щоб провести успішну інтеграцію. Разом вони мають намір створити дизайн, за допомогою якого, команди для миші, трекпада і сенсорного екрану працюватимуть без будь-яких проблем.
З чуток, цей проект має назву « Марципан». Головна мета цього проекту полягає в тому, щоб розробники iOS змогли створювати свою продукцію і додатки для лінійки MAC, щоб розширити доступний ринок. Повідомляється, що об’єднання відбудеться наступного року, під час презентації iOS 12 і macOS 10.14.
Крім того, з’явилася інформація про те, що увесь кросплатформовий проект може, і швидше за все, буде відкладений на пізніші дати, оскільки відсутні встановлені терміни і розробники можуть не встигнути з виконанням інтеграції. Проте в звітах відсутня інформація про те, чи торкнуться зміни системи tvOS.
Нещодавно компанія Apple повідомила про великі проблеми з акумуляторами в останніх моделях iPhone. Згідно з даними компанії, продуктивність маломістких акумуляторів значно знижується при вступі оновлень. Згідно з іншими заявами, заміна батареї дозволила збільшити швидкість CPU смартфону.
Компанія повідомила, «Наша мета це створення кращого досвіду для споживачів, що включає загальну продуктивність і тривалість роботи їх пристроїв. Литий-ионные батареї усе менше здатні утримувати такий високий попит споживання, особливо за холодних погодних умов, коли швидкість розрядки пристрою збільшується, що призводить до його несподіваного відключення».
У компанії також відмітили, «Минулого року ми запустили спеціальну функцію для iPhone 6, iPhone 6s і iPhone SE, щоб при необхідності понизити раптові навантаження і запобігти несподіваним відключенням пристрою в такі погодні умови. Зараз ми розширюємо цю функцію, щоб вона була доступна і для облаштувань iPhone 7 з iOS 11.2, а також плануємо інтегрувати її і на інші облаштування Apple в майбутньому».
Слідкуйте за оглядами Trade12, щоб залишатися в курсі останніх новин ринку.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас