Три топ-менеджери відеосервісу Amazon пішли в Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Три топ-менеджери відеосервісу Amazon пішли в Apple

Фондовий ринок
427
Три високопоставлені співробітниці Amazon.com Inc., які відповідали за створення відеоконтенту, перейшли на роботу в аналогічний підрозділ Apple Inc., повідомляє Hollywood Reporter.
Тара Соренсен, голова відділу дитячих програм Amazon з 2012 року, займе ту саму посаду в Apple. Вона є володарем премії “Еммі” за низку передач для дітей.
Крім того, Amazon залишили голова відділу міжнародного розвитку Каріна Уокер і голова комерційного відділу Тара П’єтрі. Вони розпочнуть роботу в Apple у січні.
Відзначається, що в підрозділі Amazon, що займається виробництвом серіалів і телешоу, відбуваються значні зміни. Керівник теле- і кіностудії Amazon Studios Рой Прайс був звільнений у зв’язку із звинуваченнями у зловживанні посадовим становищем і домаганнях, його помічники Джо Льюїс і Конрад Ріггс також залишили компанію.
Apple займається створенням власного відеоконтенту з цього року. Для цього компанія переманила двох топ-менеджерів Sony Pictures Джеймі Ерліхта і Зака ван Емберга і виділила бюджет у розмірі $1 млрд.
Акції Amazon з початку року зросли на 56%, Apple – на 51%. Капіталізація Apple становить $895 млрд, Amazon – $567,5 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас