У Windows 10 з'явиться продовження сеансу на іншому пристрої — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Windows 10 з'явиться продовження сеансу на іншому пристрої

Фондовий ринок
376
Microsoft випустила тестову збірку Windows 10 (Build 17063), в якій з’явилися нові функції.
Найцікавішими будуть Timeline і Sets.
Timeline дозволяє продовжувати розпочату роботу на інших пристроях: комп’ютерах, смартфонах і планшетах на базі Android і iOS.
Щоб функція повноцінно працювала, розробники додатків повинні додати її в підтримку. Поки Timeline підтримують лише програмні продукти Microsoft: браузер Edge (доступний для iOS і Android), програми з пакету Office (Word, Excel, PowerPoint і OneNote), деякі універсальні додатки Windows (Maps, News, Money, Sports і Weather).
Користувачі самі вибирають, для яких облікових записів буде активний Timeline.
Функція Sets дозволяє об’єднувати вікна додатків в таби в єдиному інтерфейсі. Поки що Sets доступні обмеженій кількості тестерів і тільки для додатків, написаних під універсальну платформу Windows (UWP). Підтримка класичних додатків і Офісу планується в 2018 році.
Буде включена підтримка Service Workers за замовчуванням у браузері Edge. З його допомогою можна буде запускати додатки Progressive Web Apps через Edge і збільшити кількість доступних додатків в Microsoft Store.
Також компанія повільно, але впевнено продовжує впроваджувати так званий Fluent Design для все більшої кількості елементів операційки. Змінено дизайн «Центру повідомлень» і стартового меню.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас