Акції Amazon формують висхідний тренд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції Amazon формують висхідний тренд

Особисті фінанси
28
Акції Amazon, які показали масштабне зростання цього року, можуть продовжити висхідну динаміку на тлі позитивних прогнозів зростання і доходів на майбутній квартал, а також наступного року, повідомляє аналітичний відділ компанії Trade12.
Ще на початку цього місяця інвестори позитивно оцінювали результати продажів, які компанія демонструвала останні декілька кварталів. Крім того, в цей період компанія здійснила цілий ряд поглинань, а також провела декілька найбільших розпродажів.
Акції Amazon уперше цього року переступили відмітку в 1,000$, після того, як продажі компанії виросли на 60% під час розпродажу Prime Day, який пройшов в липні.
З тієї миті акції компанії демонструють позитивну динаміку, оскільки компанія продовжує повідомляти про значне збільшення продажів не лише в Сполучених Штатах, але і в інших ключових регіонах. Нині акції Amazon торгуються на відмітці 1,174.26$. Згідно з прогнозами, на тлі сильних показників компанії вартість акцій може піднятися до рівня 1,250.00$ впродовж 12 місяців.
Хоча компанія не розкрила результатів продажів в день розпродажу Prime Day, повідомляється, що вони досягли мільярдів доларів, оскільки минулого року розпродажі «Чорна п’ятниця» і « Кіберпонеділок» показали дуже високі результати. Завдяки успішним розпродажам, особливо на тлі різдвяних свят, багато аналітиків і інвестори підвищили свої оцінки вартості акцій.
Окрім різних поглинань, Amazon також розширює свій асортимент товарів, а підписка на сервіс Amazon Prime приносить різні переваги в магазинах компанії по всьому світу. Крім того, компанія повідомила про плани відновити продажі Google Chromecast і Apple TV, після того, як заблокувала ці товари на своєму сайті із-за запуску власного бренду Fire TV.
У рамках розширення асортименту товарів, компанія Amazon уклала співпрацю з різними брендами. Це стало позитивною новиною, як для компанії, так і для її партнерів.
Проте, останні звіти показують, що кількість тих, що бажають виплачувати 99$ в рік за підписку на Amazon Prime, практично не виросло. Приблизно 40% опитаних не хочуть виділяти конкретну суму на збереження членства в магазинах-гігантах.
Залишайтеся в курсі останніх подій ринку, завдяки оглядам Trade12.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас