Долар стабільний у парах з євро і єною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар стабільний у парах з євро і єною

Валюта
210
Долар США в четвер стабільний по відношенню до євро та єни, тоді як британський фунт стерлінгів, новозеландський і австралійський долари слабо дешевшають.
Учасники ринку шукають нових драйверів зростання після того, як Палата представників американського Конгресу схвалила новий варіант податкової реформи, пише Dow Jones. За оцінками аналітиків, репатріація ліквідності компаній США за новою пільговою ставкою може пожвавити попит на долари в наступному році, однак така підтримка буде недовготривалою.
Тим часом обсяги валютних торгів вже почали знижуватися в очікуванні різдвяних вихідних.
Євро до 9:07 МСК у п’ятницю коштував $1,1868 у порівнянні з $1,1871 на закриття торгів у Нью-Йорку за підсумками минулої сесії.
Курс долара до японської нацвалюти склав 113,39 єни проти 113,40 єни напередодні. Євро в парі з єною також стабільний – 134,55 ієни.
Увага інвесторів переключилася із засідання Банку Японії на майбутню прес-конференцію його голови Харухіко Куроди, відзначає агентство Bloomberg.
Банк Японії на останньому засіданні в 2017 році зберіг всі параметри грошово-кредитної політики і не дав ніяких сигналів про те, коли він має намір згортати масовану підтримку економіки.
Разом з тим в комюніке за підсумками засідання 20-21 грудня покращено оцінка деяких сегментів японської економіки.
Цільова прибутковість 10-літніх держоблігацій Японії була залишена на рівні близько нуля, процентна ставка за депозитами комерційних банків в ЦБ – мінус 0,1%, йдеться в документі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас