Журнал "БІЗНЕС" назвав Альфа-Банк Україна одним із кращих роботодавців року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Журнал "БІЗНЕС" назвав Альфа-Банк Україна одним із кращих роботодавців року

Світ
37
Журнал «БІЗНЕС» разом з Асоціацією фахівців з управління персоналом HRForum визначили кращих роботодавців країни та тих, хто в Україні розробляє стратегії з управління людськими ресурсами. Альфа-Банк Україна увійшов до першої п’ятірки переможців відразу в трьох з десяти номінацій: «Краща соціальна програма», «Краща HR-команда» та «Мисливці за талантами».
Альфа-Банк Україна проводить програму оплачуваного стажування для студентів, впровадив та розвиває багато мотиваційних та навчальних програм для співробітників, і навіть програму для гармонійного розвитку співробітників A-More, нещодавно вже відзначену «Премією HR-бренд».
Як зазначила Тетяна Стрекаль у своєму інтерв’ю «БІЗНЕСу»: «Залученість наших працівників – більше 80%, а рівень віддачі – 90%. Дослідження цих показників для нас регулярно проводить компанія Ernst&Young. За їхніми даними, це найкращі показники в українському фінансовому секторі. Загалом, різноманітними навчальними програмами у нас охоплено 93% співробітників. Причому 90% тренінгів проводяться власними силами, і лише 10% – це зовнішні підрядники. Тож ми тут – своєрідна справжня фабрика знань, якою користуються численні співробітники Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку».
Організатори рейтингу опитали експертів ринку щодо того, які HR-проекти компаній в Україні стали знаковими цього року, хто задавав основні тренди та чого очікувати в майбутньому. Переможці в основних номінаціях визначалися на основі інтегрального показника, що об’єднав оцінки компаній експертами, редакцією журналу «БІЗНЕС» та підсумками голосування читачів на сайті business.ua.
Повний рейтинг кращих роботодавців Business HReformation 2017 опубліковано в журналі «БІЗНЕС» №49-50 від 11 грудня 2017 року.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас