День фінансів: фінансовий супермаркет у подарунок, офіційний прихід IKEA в Україну і нові правила отримання посилок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: фінансовий супермаркет у подарунок, офіційний прихід IKEA в Україну і нові правила отримання посилок

837
19 грудня, у день Святого Миколая, новинний світ обдарував українців всілякими роз’ясненнями і поясненнями. До речі, Finance.ua теж вирішив порадувати своїх читачів і презентував новий великий розділ – Фінансовий супермаркет.
У ньому ми допомагаємо порівнювати і обирати кредити, кредитні картки та депозити в українських банках. Тепер вам більше не потрібно ходити по відділеннях або по сайтах банків, щоб порівнювати банківські пропозиції.
День фінансів: фінансовий супермаркет у подарунок, офіційний прихід IKEA в Україну і нові правила отримання посилок
Економте час і обирайте найкращі продукти банків прямо на Finance.ua.
Ще одним подарунком стала офіційна заява IKEA про вихід на ринок України. “На даний момент IKEA підшукує найбільш підходящу бізнес-модель, яка дозволила б компанії реалізувати плани в Києві протягом найближчих одного-двох років.”, — йдеться у повідомленні компанії.
У Кабміні пояснили, кому істотно підвищили поріг продажу без касового апарату. Також було змінено перелік видів діяльності, які передбачають обов’язкову наявність реєстратора розрахункових операцій.
Українцям пояснили, як замовляти товари за новими правилами ввезення посилок з-за кордону. Тепер пересічний громадянин нашої країни на одне ім’я і адресу зможе без мит отримувати не більше ніж три посилки на місяць вартістю до 150 євро кожна (зараз — близько 4,8 тис. грн). За кожну посилку понад норму доведеться заплатити 20% від її вартості.
Міністр фінансів пояснив, для чого Україні потрібні нові кредити. За його словами, без можливості залучення нових кредитів країна могла не впоратися з борговим навантаженням. Оскільки Україна повинна рефінансувати понад 20 млрд доларів боргів. Регулятор вважає, що для уникнення дефолту Нацбанку доведеться розпочати переговори про нову програму співпраці з МВФ.
І неприємні “презенти” для криптоспільноти. У СБУ вирішили пояснити доцільність обшуків у засновника відомого блогу про блокчейн. За інформацією силовиків, Анатолій Каплан, творець Forklog, нібито організував механізм легалізації грошей з використанням криптовалют для подальшого перерахування їх до РФ і тимчасово окупованих територій Донбасу й анексованого Криму. При цьому, згідно з повідомленням ForkLog, напередодні під час обшуку співробітники СБУ вилучили кілька пристроїв з криптовалютами, що зберігаються на них, ноутбук та інші особисті речі Каплана.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас