Група BNP Paribas Group оголосила про припинення фінансування діяльності, пов'язаної з тютюном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Група BNP Paribas Group оголосила про припинення фінансування діяльності, пов'язаної з тютюном

Особисті фінанси
116
24 листопада 2017 року BNP Paribas Group оголосила про припинення своєї фінансової та інвестиційної діяльності, пов’язаної з виробниками тютюну, а також трейдерами, які отримують свої доходи в основному від реалізації тютюну.
Рамкова конвенція Всесвітньої організації охорони здоров’я з боротьби з тютюном (РКБТ) — міжнародний договір, розроблений під егідою Всесвітньої організації охорони здоров’я в 2003 році, в якому описується стратегія боротьби зі світовою епідемією тютюнопаління. Його підписали країни–члени ВООЗ, зокрема і Україна. Дотримання компаніями вимог РКБТ ВООЗ надалі сприятиме профілактиці та скороченню вживання тютюну.
«ВООЗ давно застерігало міжнародне співтовариство щодо негативного впливу тютюну на здоров’я людей. Ми підтвердили наше прагнення фінансувати у економічний розвиток світу та одночасно сприяти створенню кращого майбутнього», — ствердив у своїй промові Жан–Лоран Боннафе, CEO BNP Paribas Group.
Нові фінансові та інвестиційні заходи Групи підтверджують прагнення BNP Paribas фінансувати світову економіку та здійснювати позитивний вплив на усіх її учасників.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас