Популярність iPhone X не виправдовує очікувань - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Популярність iPhone X не виправдовує очікувань - ЗМІ

Фондовий ринок
1128
Згідно з останнім звітом аналітичної компанії Cowen & Co., клієнти компанії Apple вважають за краще купувати більш дешеві моделі iPhone (8, 8 Plus і торішні смартфони) – іншими словами, купертинцям не вдалося виправдати новими технологіями зростання до $1000 мінімального цінника флагманської моделі.
«Час очікування iPhone X для покупців скоротився всього до декількох днів, тоді як зазвичай в цей період, у разі запуску в листопаді, він мав становити від 5 до 6 тижнів, якщо враховувати минулий досвід Apple», – про це в записці своїм клієнтам вказав Карл Акерман з Cowen, повідомляє «3Dnews».
«Деякі інвестори можуть порахувати, що це зумовлено більшою підготовленістю Apple до продажу iPhone X, але ми все більше схиляємося до того, що попит виявився нижчим від початкових очікувань, тому що користувачі, схоже, вибирають попередні iPhone. Продажі моделей, випущених в цьому році, хороші, але недостатні для початку нового великого циклу», – зазначив він.
Згідно з прогнозом аналітика, Apple з жовтня по грудень продасть лише 79 мільйонів всіх трьох нових моделей смартфонів – тобто лише на 1 мільйон більше, ніж за той же період минулого року. У першому ж кварталі 2018 року, згідно з тим же прогнозом, яблучній компанії вдасться реалізувати 56 млн. IPhone: для порівняння, в піковому 2015 році за період з січня по березень в роздробі було придбано 61 млн. телефонів Apple. Тоді вихід абсолютно нового iPhone 6 ознаменував початок нового великого циклу.
Запуск iPhone X відбувся в листопаді, через шість тижнів після iPhone 8 і 8 Plus, вартість яких на $300 нижча і у яких немає безрамкового AMOLED-дисплея. Вартість iPhone 7 і 7 Plus річної давності починається з $550, а зовнішній вигляд пристроїв майже ідентичний iPhone 8.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас