Клієнти ПриватБанку зможуть купувати будь-які товари на Prom.ua з розстрочкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти ПриватБанку зможуть купувати будь-які товари на Prom.ua з розстрочкою

Особисті фінанси
163
Клієнти ПриватБанку зможуть купувати з розстрочкою будь-які товари на Prom.ua, оплачуючи просто на сайті лише частину покупки. Найбільший український маркетплейс і ПриватБанк запустили технологію онлайн-кредитування, що дає можливість усім інтернет-підприємцям маркетплейсу продавати товари в кредит, а покупцям – оформляти розстрочку просто на сайті продавця.
«Ми запускаємо зручний сервіс онлайн-кредитування, для якого не потрібні кредитні експерти та додаткові дзвінки. Він дозволяє українцям навіть уночі купувати товари в кредит, – коментує Євген Васильцов, керівник Напрямку з роботи з торговельними підприємствами ПриватБанку. – Ліміт за сервісом «Оплата частинами» розраховано персонально для кожного клієнта банку».
Усі продавці маркетплейсу зможуть легко підключити сервіс онлайн-кредитування в особистому кабінеті компанії на порталі Prom.ua, обравши додаток «Оплата частинами» і «Миттєва розстрочка». Потім усе просто: щоб оформити покупку на Prom.ua у розстрочку, покупець обирає товар на сайті продавця та зазначає реквізити своєї пластикової картки. Після цього залишається підтвердити операцію за допомогою пароля, що приходить на мобільний телефон клієнта, і отримати підтвердження банку про можливість видачі кредиту.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас