В "Укравтодорі" похвалилися, що заощадили на тендерах 2,5 мільярда — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Укравтодорі" похвалилися, що заощадили на тендерах 2,5 мільярда

Казна та Політика
189
Державне агентство автомобільних доріг України в 2017 році провело тендери на різні види закупівель на загальну суму 54 мільярди гривень і заощадило 2,5 мільярда.
Про це повідомив керівник Держагентства Славомир Новак, виступаючи на підсумковій річній прес-конференції міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, передає “Інтерфакс-Україна”.
Новак повідомив, що в цілому в 2017 році “Укравтодор” провів 2816 процедур закупівель, а на сьогоднішній день активні 122 процедури на загальну суму 13 мільярдів гривень.
Крім того він підкреслив, що загальна економія на зазначених тендерах, завдяки їх проведенню на електронному майданчику ProZorro, становила 2,5 мільярда гривень.
Як повідомлялося, в березні 2017 року Новак заявляв, що “Укравтодор” буде проводити моніторинг цін на дорожні ремонтні роботи перед проведенням відповідних тендерів.
“Я був здивований, що в Україні немає моніторингу цін і немає середньої ціни, по якій повинні проводитися роботи. Тому в подальшому всі тендери будуть проводитися на підставі середньої ціни”, – говорив він тоді.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас