Швидка оплата комунальних послуг в метро: промоутери "МЕГАБАНКУ" допомагають клієнтам економити час з терміналами М-бокс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швидка оплата комунальних послуг в метро: промоутери "МЕГАБАНКУ" допомагають клієнтам економити час з терміналами М-бокс

Фінтех і Картки
229
У Харкові працюють термінали самообслуговування М-бокс “МЕГАБАНКУ” для оплати комунальних послуг та прийому інших видів платежів. М-бокси приймають як платежі готівкою, так і оплату карткою будь-якого банку України, підтримують як контактну, так і безконтактну форму оплати.
Термінали самообслуговування М-бокс від “МЕГАБАНКУ” вже встановлені на станціях метро: “Героїв праці”, “Студентська”, “Академіка Барабашова”, “Південний вокзал”, “Холодна гора”, “23 Серпня”, “Олексіївська”, а також в багатьох відділеннях ПАТМЕГАБАНК” в Харківській області.
Розібратися в роботі терміналу дуже просто. Для зручності клієнтів на станціях метро “Героїв праці”, “Олексіївська”, “23 серпня”, “Південний вокзал”, “Холодна Гора” до 20 грудня, щодня з 14.30 до 19.30 працюють промоутери, які консультують клієнтів по роботі терміналів. Тепер харків’яни можуть платити комунальні послуги прямо на станції метрополітену, по дорозі на роботу або додому, таким чином економлячи свій час.
“Ми постійно працюємо над тим, щоб зробити взаємини клієнта з банком комфортними, мінімізувати тимчасові витрати клієнта, уникнути черг і при цьому розширити спектр послуг, що надає “МЕГАБАНК”. Слідуючи цим цілям, ми запустили проект по розширенню мережі М-боксів і банкоматів на станціях харківського метрополітену. Підкреслю: це початок процесу. Наша мета – забезпечити наявність пристроїв на всіх станціях метрополітену”, – зазначив Голова Правління “МЕГАБАНКУ” Олександр Шипілов.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас