Враховуючи побажання клієнтів, Альфа-Банк Україна зробив можливим онлайн-відкриття депозиту з поточного рахунку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Враховуючи побажання клієнтів, Альфа-Банк Україна зробив можливим онлайн-відкриття депозиту з поточного рахунку

Кредит&Депозит
109
Тепер Альфа-Банк Україна дозволяє відкривати депозити з поточних рахунків через інтернет-сервіс My Alfa-Bank. Раніше відкриття депозитів було доступно тільки з карткових рахунків.
“Ми взяли собі за правило розробляти інтернет-сервіс My Alfa-Bank, виходячи з побажань наших клієнтів. Ми регулярно моніторимо їхні відгуки в соціальних мережах і на різних форумах. Прохання про відкриття депозиту з поточних рахунків надійшло з одного великого форуму, присвяченого фінансам. Почувши наших клієнтів, ми зробили таке відкриття доступним для всіх. Частка депозитів, які відкривалися у нас з поточних рахунків в офлайні, становила трохи менше 15%,” – коментує Ольга Папанова, директор з розвитку електронних каналів Альфа-Банку Україна.
Кожний клієнт може вибрати будь-який з депозитів банку і, не витрачаючи час на відвідування відділення, відкрити депозитний вклад з вигідною ставкою як з карткового, так і поточного рахунку, через інтернет-сервіс My Alfa-Bank.
Альфа-Банк Україна, як і раніше, активно розвиває свої електронні канали, щоб надавати кращі рішення для клієнтів на банківському ринку України.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас