Новорічна акція: мешканка Полтави виграла золотий злиток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новорічна акція: мешканка Полтави виграла золотий злиток

Кредит&Депозит
242
ПАТМЕГАБАНК” підвів проміжні підсумки акції по депозитах для клієнтів-фізичних осіб, які розмістили депозит в період з 6 листопада по 22 грудня.
Серед клієнтів банку 7 грудня був розіграний 5-грамовий злиток золота і методом випадкового голосування визначено першого переможця. В результаті проміжного проведення підсумків акції клієнт банку, мешканка міста Полтави, 1950 року народження, стала щасливим володарем золотого злитка. Наступного тижня співробітники відділення банку в Полтаві вручать приз переможцю.
Новорічна акція: мешканка Полтави виграла золотий злиток
В акції беруть участь вклади “Строковий з правом поповнення” та “Строковий без права поповнення” з періодом розміщення від 3 до 12 місяців в національній або іноземній валютах. Сума депозиту, необхідна для участі в акції, – від 5 000 гривень, або від 500 доларів, або від 500 євро.
Зважаючи на популярність новорічної акції по депозитах у клієнтів, “МЕГАБАНК” продовжив її до 22 грудня. Серед учасників акції буде розіграно головний приз – незабутня туристична поїздка на двох до Праги (Чехія) на період з 27 грудня по 1 січня. Клієнти, які її виграють, зможуть зупиниться в готелі Ariston & Ariston Patio Hotel і зустріти Новий Рік в одній з найкрасивіших столиць Європи. Крім подорожі до Чехії серед клієнтів банку будуть також розіграні інші цінні призи, зокрема 5-грамові золоті злитки.
Перелік депозитів “МЕГАБАНКУ” та умови розміщення можна подивитись тут.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас