A-More – кращий проект для гармонійного розвитку співробітників за версією "Премії HR-бренд" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

A-More – кращий проект для гармонійного розвитку співробітників за версією "Премії HR-бренд"

Світ
38
Програма збалансованого розвитку співробітників A-More від Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку стала бронзовим призером “Премії HR-бренд” у номінації “Україна”. Нагорода від цієї авторитетної щорічної премії в HR-галузі – це визнання успіху програми розвитку, з якою банк ефективно підтримує та надихає своїх співробітників.
Ми розуміємо, що бізнес-середовище вимагає великих затрат енергії, запаси якої треба поповнювати постійно, і тому ми завжди піклуємося про своїх співробітників та впроваджуємо різні сучасні заходи.
Одним із таких став унікальний проект A-More, створений із турботою та любов’ю, як власне джерело розвитку та поповнення енергії для всіх бажаючих співробітників Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку. Одночасно із постійно діючими професійними навчальними заходами, ми надали можливість нашим співробітникам відвідати безкоштовні семінари, лекції, майстер-класи на теми з різноманітних життєвих сфер, з метою гармонізації життя та особистісного розвитку співробітників.
У 2017 році було проведено 103 майстер-класи, у яких взяли участь майже 2000 співробітників, та залучено 80 експертів з найрізноманітніших сфер: здоров’я, психології взаємостосунків, стилю життя, розширення світогляду тощо. Проект A-More – це власне “море” можливостей для творчості, відпочинку, перезавантаження, натхнення життєвими цілями та підґрунтя для особистісного розвитку.
“Премія HR-бренд” – всеукраїнський унікальний конкурс HR-кейсів, який дозволяє простежити актуальні тенденції та нові ефективні ідеї, що з’являються у галузі, а також дає можливість детально вивчити ті HR-інструменти, які компанії-лідери використовували протягом останнього року.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас