В Україні з початку року провели понад 42 тисячі обшуків, - Князєв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з початку року провели понад 42 тисячі обшуків, - Князєв

Казна та Політика
292
В Україні з початку року співробітники Національної поліції провели більш ніж 42 тис. обшуків. Про це заявив голова Національної поліції України Сергій Князєв, передає прес-служба МВС.
“З початку року ми провели понад 42 тисячі обшуків. Підкреслюю, відтепер дії та обставини проведення обшуку, не зафіксовані на відео, не можуть бути внесені в протокол обшуку і використані як докази”, – повідомив Князєв.
Він зазначив, що відтепер посилена кримінальна відповідальність за незаконне розголошення даних досудового слідства. Нагадаємо, в середині листопада міністр юстиції України Павло Петренко заявив, що в Україні щогодини прокуратура проводить 10-15 обшуків за фактом корупції. Петренко вважає, що українські правоохоронна і судова системи найбільш репресивні в Європі, оскільки 98% всіх вироків – обвинувальні.
“Щодня, поки ми тут сидимо в студії, щогодинно проходять 10-15 обшуків. При тому, що у нас 98% вироків – обвинувальні, при тому, що у нас судді фактично стають філіями правоохоронців”, – додав Петренко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас