Commonwealth Bank випустить перші в світі облігації на блокчейні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Commonwealth Bank випустить перші в світі облігації на блокчейні

Фондовий ринок
229
Голова блокчейн напрямку The Commonwealth Bank of Australia (CBA) Софі Гілдер розповіла, що банк першим в світі здійснить емісію облігацій на блокчейні і сподівається запустити їх на ринок на початку наступного року за допомогою «дуже великого» світового емітента, пише ZDNet.
Подробиць про це не багато, Софі Гілдер розповіла, що запуск буде кульмінацією інвестицій CBA в можливість транзакцій, в яких всі переміщення активів оплати можна відстежити за допомогою технології блокчейн.
«Ми особливо зацікавлені в цій технології, тому що на фінансових ринках акцій, облігацій, синдикованих кредитів існує багато додатків, з якими у багатьох з’явилися розбіжності, вони погано працюють, — сказала Гілдер. — Ми вважаємо, що блокчейн-платформа, яку ми створили буде працювати більш ефективно».
CBA вивчає можливості технології блокчейн протягом понад чотирьох років, при цьому Гілдер зазначив, що CBA визнав, що ця технологія надає як значні можливості, так і загрозу для індустрії фінансових послуг на ранньому етапі.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас